madalenes de carbassa i platan (sense ou, sense lactosa, sense fructosa) (veganes)

  • 2 tasses de puré de carbassa (jo poso la carbassa al forn, i quan està feta la passo pel minipimer)
  • 2-3 platans
  • 1/2 tassa de sucre (o fins a 1 tassa, depenent de lo dolç q ho vulguis)
  • 1 tassa d’oli d’oliva (o menys si ho veus massa liquid)
  • 1 cullaradeta de baking soda + un pessic de sal
  • 1/4 de cullaradeta de llevadura
  • mitja cullaradeta de canela
  • mitja cullaradeta de gengibre
  • mitja cullaradeta de nutmeg
  • optatiu: mitja cullaradeta de clavo molido
  • 1 1/2 tasses de farina
  • 1 tassa d’avena

1)barrejar puré, platan, oli, i sucre.

2) per un altre banda barrejar farina, especies, avena, llevadura, baking soda i sal

3) afegir la part seca (2) al bol amb la barreja inicial (1) i anar barrejant poc a poc

4) posar-ho en motlles de madalena. Posar-ho al forn uns 20 min a 175 graus

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s