Madalenes amb trocets de maduixa, platan i xocolata

Aquesta recepta és una adaptació d’una recepta d’aquesta web:  http://www.fortheloveofcooking.net/2011/08/blueberry-coffee-cake-muffins.html

 

ingredients madalenes:

  • 1 1/2 tasses de farina
  • 3/4 tassa de sucre
  • 2 cullaradetes de llevat
  • 1/2 cullaradeta de sal
  • 1/3 tassa de mantega o d’oli d’oliva
  • 1 ou
  • 2/3 tassa de llet (jo la poso semi desnatada)
  • 1 cullaradeta d’extracte de vainilla
  • trocets de maduixa, platan, i de xocolata blanca i negra

Ingredients topping:

  • 1/2 tassa de sucre
  • 1/4 tassa de farina
  • 1/4 tassa d’oli d’oliva
  • 2 cullaradetes de canela

Preparació

  • Precalentar el forn a 200ºC.
  • En un bol, barrejar tots els ingredients “secs” (farina, sucre, sal, llevat)
  • A un altre bol, la resta (ou, oli, llet, vainilla).
  • Barrejar els dos bols poc a poc, i anar remenant
  • Tallar les maduixes, platan, i xocolata a trocets. Incorporarlos a la massa.
  • Posar la massa en motlles de madalenes.
  • Preparar el “topping” i tirar-ne una mica per sobre de cada madalena
  • Posar al forn durant uns 25 minuts. Compte, no obrir el forn abans, o les madalenes es “desinflaran”, no pujaran bé.

 

 

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s