quiche d’espinaques, tomàquet i brie

Aquesta quiche és super fàcil. De fet no és ben bé una quiche…suposu que seria més aviat una “tarta salada”.

Ingredients:
– massa brisa
– unos 250-300g d’espinaques
– 1 ceba de figueres
– 4 o 5 tomàquets
– formatge brie
– 1 tetrabrick de crema de llet (crec que eren uns 150-200ml?)
– 1 ou
– sal, pebre, nuez moscada

– Preescalfem el forn a uns 180-200ºC
– Posem la pasta brisa al motlle de quiche. La punxem i la posem uns 10min al forn. Quan estigui, la treiem mentres fem la resta de coses.
– Tallem la ceba i la sofregim. Quan estigui, afegim les espinaques fins que estiguin fetes.
– Repartimles espinaques i la ceba per sobre la massa brisa, que ja hem tret del forn
– tallem els tomàquets a rodanxes i cobrim les espinaques (amb una capa n’hi ha prou)
– Batim l’ou i la crema de llet, i hi afegim una miqueta de sal, pebre, i nou moscada.
– Tirem l’ou i la crema de llet batudes per sobre les espinaques i el tomàquet
– a sobre de tot, afegim trocets de brie

– Ho posem al forn uns 20 o 30min fins que estigui doradet.

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Uncategorized y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s